Kynnet

Kynsipalveluissa käytössämme on laadukas Mosaic Nail Systems. ”Mosaic” on ammattilaisille tarkoitettu tuotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla.

Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan.

Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin ja sarjan valikoimassa on juuri sellaisia tuotteita joita meillä ammattilaisilla olisi helppo ja miellyttävä käyttää jokapäiväisessä työarjessamme. Mosaicin tuotekehityksessä kuunnellaan siis juuri teitä ja painotetaan salonkityötä!

 

TÄLLÄ HETKELLÄ EMME VALITETTAVASTI OTA UUSIA ASIAKKAITA KYNSIPALVELUIHIN TEKIJÄN PUUTTEEN VUOKSI. PAHOITTELLEMME!

Hinnasto

Kestolakkaus yksivärinen 45€ 
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. 

Kestolakkaus ranskalainen 50€
Kestolakkaus tehdään omien kynsien päälle, pituutta ei lisätä. 

Manikyyrigeelaus 50€
Oman kynnen vahvistus manikyyrigeelikerroksella. Tämä vahvistus on vahvempi kuin geelilakkaus, mutta ohuempi ja joustavampi kuin perinteiset geelirakennekynnet. Sisältää yhden kynnen korjauksen. Seuraavat korjaukset 3€/kpl. 

Geelikynnet uudet 80€
Oman kynnen geelaus. Yksivärinen tai glitterkärki. Sisältää koristelut 1-3 kynteen. Kynsinauhat siistitään. *Ranskalainen manikyyri lisäpalveluna +15min 

Geelikynnet uudet lisäpituudella 95€
Omaan kynteen saadaan lisäpituutta muotin ja geelin avulla. Sisältää koristelut 1-3 kynteen. *Koristelut kaikkiin kynsiin (maalaukset, häivytykset, kristallit), ranskalainen manikyyri tai erikoismuotoilu lisäpalveluna +15min 

Geelikynnet huolto 1*  65€
Yksiväriset kynnet ilman koristeluja. Kynsinauhat siistitään.

Geelikynnet huolto 2* 70€
Yksivärinen tai glitterkärki. Sisältää koristelut 1-3 kynteen (per käsi). Kynsinauhat siistitään. Huoltoväli 3-5viikkoa, max 2 kynnen korjaus. Seuraavat korjaukset 3€ /kpl. 

Geelikynnet huolto 3* 75€
Ranskalainen manikyyri, koristelut kaikkiin kynsiin (maalaukset, kivet ym.) tai erikoismuotoilu. Kynsinauhat siistitään. Huoltoväli 3-5viikkoa, max 2 kynnen korjaus. Seuraavat korjaukset 3€ /kpl. 

Geelikynsien poisto 30€
Geelit hiotaan kokonaan pois, kynnet ja kynsinauhat siistitään ja haluttaessa myös lakataan. 

Kynnen korjaus 10€
Yhden kynnen korjaus huoltojen välissä 

Varpaankynsien kestolakkaus 45€
Yksivärinen geelilakka. Sisältää koristelut. Kynsinauhat siistitään. 

Hinnat sisältävät alv 24%. Hinta määräytyy käytetyn ajan, tarvittavien aineiden sekä työn vaativuuden mukaan. Yrityksellä on oikeus hinnan muutoksiin.

nails icon