Hiukset

SOMA tarjoaa laajasti erilaisia kampaamo- ja parturipalveluita. Erityisesti meillä on värjäystöitä. Otamme mielellämme vastaan myös haasteita, joissa hiuksiin halutaan selkeä muutos esimerkiksi tummasta vaaleaan. Uudistamme palvelukonseptia vuoden 2019 aikana, jolloin keskitymme vielä enemmän kokonaisvaltaiseen kampaamokäyntiin. Varaamme töihin runsaasti aikaa.

Balayage, babylights, rootshadow, airtouch ja monet muut ovat tämän hetken termejä hiusmuodissa ja kouluttaudumme jatkuvasti näihin vallitseviin tekniikoihin.

Suuremmissa muutoksissa on hyvä muistaa, että kampaamokäyntejä voidaan tarvita useampi. Käyntien määrään vaikuttaa yksilöllisesti asiakkaan hiuksen lähtötilanne, haluttu lopputulos, hiuksen kunto ja kotihoito. On hyvä myös kertoa suuremman värinmuutoksen yhteydessä oma budjettisi, joka auttaa hiusten väripalvelun suunnittelussa. Teemme yhdessä päätökset ja näin vältymme yllätyksiltä. Vaalennus- ja erikoistöiden hinta on 60€/ tunti. Isompi vaalennustyö on hyvä varata liikkeessä paikan päällä.

Kampaamossa tehtävää Brazilian Bond Builder hiusten hoitokäsittelyä on hyvä jatkaa myös kotona kampaamokäyntien välissä. Opastamme sinut siihen. B3-hoito kuuluu siis automaattisesti meidän kaikkiin vaalennuspalveluihin. Sinun hiustesi parhaaksi!

 

Ajanvarauksesta löydät värjäyksille selkeät palvelut.  ? palvelun kohdalla tarkoittaa tarkempaa kuvausta. Jos epäröit varata aikaa ajanvarauspalvelun kautta, meille voi aina soittaa tai tulla käymään paikan päällä.

Käytämme väripalveluissa pääasiassa kotimaista Four Reasons Optima ja Luxima-värisarjoja, sekä muutamia hyväksi havaittuja työkaluja Swartzkopfilta.

Kotihoitoon meiltä löytyy tällä hetkellä hajusteeton kotimainen DS, sekä korjaava ja vahvistava Olaplex, kaikentyyppisille hiuksille, jota erityisesti suosittelemme runsaasti käsitellyiden hiusten hoitoon. UUSI FOUR REASONS PROFESSIONAL-sarja on saatavilla toukokuusta alkaen. Pastellisten vaaleiden ja räväköiden raitojen ylläpitoon oikea valinta on KC Color mask- ja art hoitoaineet ja suoravärit, joita voidaan sekoittaa keskenään rajattomasti.


Four Reasons Optima on PPD-vapaa, vegaaninen, modernin kampaajan värisarja. Tuote on hajusteeton, mutta on kuitenkin personoitavissa kahdella ihanalla tuoksulla. Hiusvärin ytimessä vaikuttaa HydraRepair™-teknologia,
joka perustuu kasvipohjaisen keratiinin ja kollageenin tehokkaaseen yhteisvaikutukseen. Phytokeratiinin korjaavat ja
phytokollageenin tehokosteuttavat ominaisuudet tukevat toisiaan HydraRepair-teknologiassa, joka suojaa, korjaa ja kosteuttaa hiuksia värikäsittelyn aikana. HydraRepair-teknologian lisäksi värisarjassa käytetään ravitsevia luonnonöljyjä. Valkohilpan siemenöljy antaa hiuksille näyttävän kiillon. Monoi de Tahiti -öljy vahvistaa ja ravitsee hauraita, kuivia hiuksia tehokkaasti ja syväkosteuttaa hiusta pintaa syvemmältä. Baobab-öljy sisältää suuren pitoisuuden A-, D-, E-, ja F-vitamiineja ja kosteuttaa hiuksia intensiivisesti.

KC Color Luxima on uudenlainen, ammoniakiton hiusväri, jonka ainutlaatuinen pigmenttirakenne mahdollistaa uniikit, kauniin läpikuultavat värjäystulokset. KC Color Luxima hyödyntää Shine Enhance Complex -kiiltoyhdistettä, joka sisältää mm. E-vitamiinia, calendulauutetta ja Limnanthes Alba -siemenöljyä. Tämä tehokas yhdiste voimistaa väripigmenttien valonheijastuskykyä, suojaa ja kosteuttaa hiuspohjaa antaen uskomattoman kirkkaan ja puhtaan, säkenöivän kiiltävän sävyn. Tuloksena kaunis, yksilöllinen ja moniulotteinen hiusväri.

IdHAIR Botany sisältää luonnollista väriä korostavaa yrttijauhetta, joka on 100% puhdasta ja yhdistelmä erilaisista kuivatuista yrteistä. Tuotteissa on käytetty erilaisia jauhettuja hennapensaan lehtiä (Intiasta ja Egyptin alueelta), raparperin juurijauhetta, kamomillan kukkajauhetta, saksanpähkinän kuoren jauhetta ja monia muita kasvijauheita. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen turvallisen käytön ja puhtauden. Kaikki seokset ovat dermatologisesti testattuja ja niiden kemiallinen ja mikrobiologinen stabiliteetti on valmistusprosessissa arvioitu tarkasti. IdHAIR Botany -kasvivärit toimivat veteen sekoitettuna, eikä hapetetta
tarvita. Ne vaikuttavat vain hiuksen pinnalla, hiuksen rakennetta
muuttamatta – lisäten hiusten läpimittaa kiinnittymällä hiuksen pinnalle
sekä luoden samalla luonnollisen suojan ulkoisia haittavaikutuksia
vastaan ja ravitsevat hiuksia tehden hiuksista vahvemmat, silkkisemmät
ja kiiltävämmät.

Mikä on Olaplex?

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla. Vaalennusaine, peroksidi, permanenttikäsittely ja kemialliset suoristajat vahingoittavat hiusta molekyylitasolla sekä tekevät hiuksista hauraammat ja alttiimmat takkuuntumiselle ja katkeilemiselle. 

Olaplex antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista. Olaplex-hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä tehohoitopalveluna. Käsittelyn vaikutusta voidaan ylläpitää kampaamokäynnin jälkeen käyttämällä Olaplex-tuotesarjan pesu- ja -hoitotuotteita.

 

Miten Olaplex toimii?

Olaplex-tuotteiden ainutlaatuinen patentoitu ainesosa (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) estää hiuksen rakennetta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen. Kaikkien Olaplex-tuotteiden sisältämä ainutlaatuinen aktiiviaine mahdollistaa hiuksen kemiallisten sidosten suojaamisen ja vahvistamisen jokaisella käyttökerralla.

Olaplexin kehittämä ja patentoima Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosa on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia sekä palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Tämä ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien ainesosien luokassa. Ainesosaa on vain Olaplex-tuotteissa.

Hinnasto

Kampaamoleikkaus 40€

Parturileikkaus 30€

Otsahiustenleikkaus 15€

Mallinmuutosleikkaus 50€

Latvojen tasaus 30€

Lasten hiustenleikkaus 25€

Koneajo 15€

Tyviväri 70€

Lyhyet hiukset alk. 95€

Keskipitkät hiukset alk. 110€

Pitkät hiukset alk. 119€

Tarkemmat palvelut ja hinnat löydät nettiajavarauksesta

Erikoisosaamista vaativat työt esim. balayage alk. 110€

Tarkemmat palvelut ja hinnat löydät nettiajavarauksesta

Alkaen 105€

Tarkemmat palvelut ja hinnat löydät nettiajavarauksesta

Hiustenpesu ja föönaus 35€

Juhlakampaus alk. 50€/ tunti

Juhlameikki 60€

Hinnat sisältävät alv 24%. Hinta määräytyy käytetyn ajan, tarvittavien aineiden sekä työn vaativuuden mukaan. Yrityksellä on oikeus hinnan muutoksiin.

975683-200