Hiukset

Intohimonamme ovat erityisesti värjäystyöt. Teemme paljon erilaisia raidoituksia ja vaalennuksia.

Tekniikat kehittyvät jatkuvasti ja seuraamme alan trendejä koko ajan.

Suuremmissa muutoksissa on hyvä muistaa, että kampaamokäyntejä voidaan tarvita useampi. Käyntien määrään vaikuttaa yksilöllisesti asiakkaan hiuksen lähtötilanne, haluttu lopputulos, hiuksen kunto ja kotihoito. On hyvä myös kertoa suuremman värinmuutoksen yhteydessä oma budjettisi, joka auttaa hiusten väripalvelun suunnittelussa. Teemme yhdessä päätökset ja näin vältymme yllätyksiltä. Vaalennus- ja erikoistöiden hinta on 60€/ tunti. Isompi vaalennustyö on hyvä varata liikkeessä paikan päällä.


Ajanvarauksesta löydät värjäyksille selkeät palvelut.  ? palvelun kohdalla tarkoittaa tarkempaa kuvausta. Jos epäröit varata aikaa ajanvarauspalvelun kautta, meille voi aina soittaa tai tulla käymään paikan päällä.

Käytämme väripalveluissa pääasiassa kotimaista Sim Sensido- värisarjaa, sekä muutamia hyväksi havaittuja työkaluja Swartzkopfilta.

Kotihoitoon meiltä löytyy tällä hetkellä kotimainen Four Reasons Professional, sekä korjaava ja vahvistava Olaplex, kaikentyyppisille hiuksille, jota erityisesti suosittelemme runsaasti käsitellyiden hiusten hoitoon.  Pastellisten vaaleiden ja räväköiden raitojen ylläpitoon oikea valinta on KC Color mask- ja art hoitoaineet ja suoravärit, joita voidaan sekoittaa keskenään rajattomasti.

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No posts found.