Brasilialainen keratiinihoito

 

Keratiinihoito on maailmalla jo hyvin suosittua. Hoidolla saat helpotusta arkeen vaikeasti hallittavien, karheiden, karvaisten tai kiharoiden hiusten kanssa. Tämä sopii myös erinomaisesti sinulle, jolla on monista vaalennus- tai värikäsittelyistä johtuen elottomat, kiillottomat hiukset. Hoito antaa ylellistä kiiltoa, silkkisyyttä ja helppoutta kaikille hiuksille.

Argila Amazonia – Uuden sukupolven brasilialainen keratiinihoito

Argila Amazonia -keratiinihoito perustuu luontaisiin ja melko harvinaisiin Amazonin sademetsän raaka-aineisiin kuten valkoiseen saveen ja murumuru-öljyyn. Hoito ei sisällä formaldehydiä, parabeenejä, suolaa, värjääviä aineita, ammoniakkia eikä mitään haitallisia kemikaaleja. Hoidossa käytetyt ainesosat ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Tämä upea uudenlainen hoito vähentää hiusten kiharuutta ja pörröisyyttä ja tekee hiukset välittömästi ihanan kiiltäviksi ja silkkisiksi, ja vaikeasti hallittavat hiukset ovat hoidon jälkeen helpommin muotoiltavissa.
Hoito sopii kaikille hiustyypeille. Aikaisemmilla käsittelyillä ei ole merkitystä. Paljon vaalennetut, hauraat hiukset saavat tästä hoidosta aivan uutta eloa ja kiiltoa.

Keratiinihoito on pitkäkestoinen, muttei ikuinen. Hoito kannattaa uusia 3-5 kuukauden välein, jos haluat säilyttää hiustesi silkkisyyden. Hoidon vaikutuksen kestoon vaikuttaa olennaisesti hiustenpesutiheys; mitä useammin peset hiuksiasi, sitä nopeammin hoito on uusittava.

Hiusten värikäsittely kannattaa tehdä noin kaksi viikkoa ennen hoitoa tai kaksi viikkoa hoidon jälkeen. Hoidon jälkeen hius on niin täynnä keratiinia ja saattaa hylkiä tästä syystä väriä. Suuria vaalennuksia hoidon jälkeen ei suositella, koska tämä tuhoaa keratiinia. Hoidon yhteydessä hiusten latvan voi tasoittaa, mutta suurempaa hiusten muotoilua suositellaan ennen hoitoa.

Keratiinihoito aloitetaan syväpuhdistavalla pesulla, joka on juuri tarkoitettu tätä käsittelyä varten. Tämän jälkeen hius kuivataan lähes kokonaan ja kauttaaltaan levitetään pienissä osioissa varsinainen keratiiniaine.  Vaikutusaika tälle on 30-60 minuuttia, riippuen hiusten paksuudesta ja kiharuusasteesta. Hiukset huuhdellaan ja kuivataan, sekä suoristetaan lämpöraudalla pienissä osioissa. Sama osio käsitellään jopa 9 kertaa.  Tämän vuoksi keratiinihoito kestää 2-6 tuntia.

Keratiinihoidon hinta on 60€ / tunti, saat tarkemman hinta-arvion maksuttomassa konsultoinnissa.